logo    Buněčná výživa  Coral Club International  Napojit, očistit, nakrmit, ochránit 

Zveme Vás na

seminář ENERGETICKÁ ROVNOVÁHA ORGANISMU 28. ÚNORA 2018 OD 18H Praha 2 - Moravská 5, Coral Club

Využijte příležitosti vidět, co pro vás bylo dosud neviditelné, otevřete se dalším souvislostem týkajících se zdraví.

 

 Chcete více informací o produktech a jejich aplikaci? Pravidelně pro Vás připravujeme WEBINÁŘE ONLINE, pro skupiny 10 a více osob - přijedeme za Vámi a seminář uděláme pro Vás na míru. Volejte, pište :=)

 

 

Dopravné při nákupu nad 2000,- Kč při platbě předem ZDARMA.

Professional Parcel Logistic 

Chci nakupovat za klubové ceny

(- 20%)

 

Registrace do Coral Clubu

více o registraci

 

 

Vyšetření z živé kapky krve u odborníků, vyšetření na vitamíny, minerály, aj.. Pro více info volejte 608 031 050

 

 

Přijďte s námi posedět

aneb

nepravidelná setkání na seminářích o zdraví, odkyselení, o praktickém využití produktů, tj. vše co nenajdete v běžných materiálech. Vstup zdarma, účast nezávazná. V případě zájmu ověřte aktuálnost semináře nebo mě kontaktujte pro více informací na 608031050 nebo na email.

 


»

Překyselení organismu

Naše tělo je uzpůsobeno tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Ovšem v důsledku současného životního stylu trpíme nemocemi, předčasně stárneme a umíráme. Vnitřní prostředí organismu by molo mít mírně zásaditý charakter. Chybné návyky ve stravování však vedou k tomu, že se podíl zásaditosti v těle neustále snižuje. Překyselení organismu je potom důvodem většiny nemocí. (Kurt Tepperwein)

Překyselení organismu je v současném světě jedním z nejnebezpečnějších degenerativních zdravotních problémů vůbec.

Obzvláště proto, že mu doposud není věnována patřičná pozornost. Překyselení, jeho dopady a souvislosti, zdá se unikají jak oficiální nauce o zdraví, tak i nám samotným. Málokdo si doposud dokáže uvědomit přímý vztah mezi možným dlouhodobým nadbytkem kyselin v organismu a zdravím. Zdraví,  je totiž bezprostředně závislé na rovnováze kyselých a zásaditých látek v těle. Stav nadbytku kyselin způsobuje či zhoršuje drtivou většinu nemocí. Dá se říci, že je to přímo zlatý klíček k našemu zdraví. Co to znamená. Podle významných světových autorů totiž téměř není možno onemocnět, dokážeme - li udržet správnou zásadito-kyselou rovnováhu v organismu. Přinejmenším je možné se s přehledem vyhnout riziku degenerativních onemocnění. A co to znamená pro nemocné? Pokud je možno nastolit správný poměr kyselin a zásad v těle, je vždy možná náprava zdravotního stavu či dokonce vyléčení!

Měli bychom se obávat nejen překyselení žaludku, ale také patologického posunu hodnoty pH celého těla. Velmi diskutované okyselení způsobuje nemoci. Zbavuje tělo minerálů (vápník, sodík, draslík a hořčík) a získává je z vitálních orgánů a kostí. V důsledku toho je tělo vážně a dlouhodobě poškozeno, což vede k okyselení.

V zájmu udržení zásaditého prostředí si tělo „půjčuje“ zásadotvorné látky ze „zásob“.

Např. minerální látky - vápník, draslík, hořčík - odebírá ze životně důležitých orgánů a kostí, aby neutralizovalo kyseliny a snáze je vyloučilo z těla.
Tak postupně ztrácíme látky, které nutně potřebujeme pro zdraví a sílu. A orgány "odcházejí"...

První krok spočívá v pochopení, že správný poměr kyselin a zásad je - nebo by měl být - pro člověka normální a běžný. Není to v podstatě žádná „terapeutická metoda“. Naše tělo je vytvořeno…, stvořeno, v plně fungující vyvážený celek pouze za předpokladu této rovnováhy. Stav nemoci nebo její předzvěst je jen důkazem, že přestala fungovat rovnováha a pravděpodobnou příčinou  vždy bude nějaká námi ovlivnitelná skutečnost. Každý člověk je tedy pánem své acido-bazické rovnovýhy a tudíž zcela pravděpodobně většinovým tvůrcem svého zdraví či uzdravení. Zdravý člověk si tuto skutečnost většinou nerad připouští a nemocný zase nemá často dostatek víry, aby jí věřil. Výsledkem jsou přeplněné ordinace chronických pacientů bez vyhlídky na uzdravení.

Jaké jsou nejčastější příčiny překyselení

• Nesprávná výživa - nadvýživa (přetížení organizmu), příliš mnoho bílkovin, cukr, alkohol, nikotin, nasycené mastné kyseliny, jedovaté látky, jedy z poživatin, insekticidy, pesticidy, herbicidy, potravinové přísady, konzervační barvící přísady, chlór v pitné vodě

• Špatné stravovací návyky - nedostatečné žvýkání (podpora kyselinotvorného kvašení ve střevech)

• Nerovnoměrný poměr kyselinotvorných a zásadotvorných potravin

• Narušení střevní flóry (kvašení v tenkém střevě, zahnívání v tlustém střevě)
- Nedostatek tekutin (stoupá koncentrace kyselých odpadů hlavně v tuku a v nervových a    pojivových tkáních)

• Zloba, agrese, stres a nahromaděná duševní zátěž

A  následky překyselení?

Acidóza se dnes dává do souvislosti s většinou "civilizačních" chorob:
• Rakovina
• Kardiovaskulární problémy
• Obezita, cukrovka
• Oslabení imunity
• Poškození volnými radikály
• Předčasné stárnutí
• Osteoporóza
• Nedostatek energie
• Únava

Příčina okyselení našeho těla tedy spočívá rovným dílem v naší potravě, stresu a v metabolických procesech. Prostřednictvím lymfatického systému zatěžuje ledviny, které jsou schopny vylučovat nadměrné množství kyselin jen krátkou dobu. Stres díky adrenalinu účinnost alkalizace také snižuje. V souvislosti s okyselením je síť našich cév,  neustále narušována. Vzhledem k tomu, že zprostředkovává spojení mezi všemi buňkami v těle, rozšiřuje se poškození do celého těla

Vše lze pochopit jednodušeji, než se zdá...

Správný poměr kyselin a zásad v těle je žádoucí a nutný. Náš organismus to ví naprosto přesně a proto s geniální přesností udržuje ve správném pH orgán, který považuje za nejdůležitější. Krev! Krev má pH 7,35 až 7,45 s velmi nepatrnými výkyvy. Pokud by se tato hodnota výrazněji snížila pod 7,35 člověk zemře. Jak jednodché… Celá řada biochemických pochodů v těle je proto zaměřena na udržení pH krve a to i za cenu „nesprávné funkce jiného orgánu“ Krev má prostě přednost…

Výsledkem je modifikované vnitřní prostředí, které otvírá cestu chorobám; mění se rovnováha pH, což rovněž ovlivňuje normální fyziologické procesy - odolnost těla se oslabuje. Pokud máme zdravé tělo, máme zásadité rezervy, aby nás chránily. Při překyselení dochází k narušení rovnováhy, naše zásadité rezervy se vyčerpávají, a tím oslabují tělo, což podporuje rozvoj nemocí.